maanantai 20. lokakuuta 2014

Mistä kaikki alkoi.

Muutaman viikon pähkäilyn jälkeen päätin aloittaa kirjoittamaan hääblogia! Kyllä! Minä, hattarapää. Alkaa olla noita hääideoita sun muita juttuja niin paljon päässä että on pakko päästä purkamaan ne jonnekkin. Ja tästähän syntyy ihan mieletön muisto hääjärjestelyistä, jota voi sitten myöhemmin selailla :) Ja samalla Simo saa vapautuksen mun häähypetyksestä kun ei tarvitse koko ajan olla kuuntelemassa kaikennäköisiä ideoita kynttilöistä, kukista, istumajärjestelyistä sun muista elämää suuremmista asioista. Ja ennen kaikkea, joku voi saada tästä inspiraatiota omiin häihinsä! :) Jee!


Näin ensialkuun voisin hieman availla että ketä tässä oikein on menossa naimisiin. Tapasimme työn kautta Simon kanssa ensi kertaa tammikuussa 2013. Ikinä ei oikein toisiimme kiinnitetty mitään huomiota, moikattiin vain ohimennen. Vuoteen 2013 mahtui kummallakin kaikennäköistä elämänmuutosta, tapahtumaa ja kriisiä.

Palasin takaisin työskentelemään Farangiin joulukuun alusta. Koko joulukuu meni totaalisen ohi pikkujouluhässäkässä. Kunnes sitten uudenvuodenaattona jotain tapahtui. Jäimme koko duunikööri serviisiin jälkeen juomaan lasilliset kuohuvaa, ja aloimme Simon kanssa varmaankin ensimmäistä kertaa ikinä juttelemaan. Ja siis kyllä, työskentelemme Simon kanssa samassa työpaikassa (joka on muuten ihan mielettömän ihanaa!) Sen illan jälkeen ei olla oltu toisistamme erossa kuin kaksi yötä. Ihanaa! Näin se elämä yllättää! En olisi kyllä vuosi sitten uskonut voivani ikinä enään olla näin onnellinen. Sovitaan yhteen kuin nenä päähän. Maaliskuussa 2014 muutimme virallisesti yhteen, ei ollut mitään järkeä pitää kahta asuntoa.

Olimme aina silloin tällöin höpötelleet naimisiin menosta sun muusta söpöilystä. Elokuussa juhlimme ystäviemme häitä, joissa sain mielettömän idean: haluan mennä Simon kanssa naimisiin ja sen täytyy olla minä joka kosii. Olen sen verran rämäpää että se sopii olemukseeni täydellisesti. Hihii! Jonkin aikaa pyörittelin ajatusta päässäni ja päätin kosia Simoa Barcelonan matkallamme syyskuun alussa. Piilotin käsilaukkuuni Simon suvun Harrivaaran sormuksen jota se aina piti oikean käden nimettömässä. Viikkoa ennen matkaa lampsin ystäväni kanssa Makkaratalon johonkin koruliikkeeseen hakemaan sormuksia. Vitsit että jännitti ja vähän itkettikin, olin niin onnellinen! Löysimme ihanat simppelit sormukset ja hykerrellen lähdin kotiin. Oli siinä kyllä pöksyissä pysymistä kun viikko piti pitää salaisuutta. Lentokentällä panikoin että mitäs jos ne turvatarkastuksessa alkaa jostain syystä penkomaan veskaani ja läväyttää hihnalle sormusrasian ja Simo näkee sen ja koko suunnitelma paljastuu.

Barceloneta, 7.9.2014 <3

Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja kosin Simoa Barcelonassa, illalla meren rannalla. Meillä oli mukana skumpat ja kaikki. Hyvin sain huijattua että mennään pienelle skumppapiknikille. Täydellistä paikkaa metsästin kyllä jonkin aikaa pitkin rantaviivaa. Hirveä valitus ja mutina että "Mihin sä oikein mua raahaat? Tennaritkin on ihan täynnä hiekkaa! Mä en kävele enään ollenkaan!" Yritä nyt siinä sitten huikeen jännityksen kourissa yrittää pitää pää kylmänä. Noh, paikka löytyi ja siinä hetken rohkeutta keräilin ja uitin koipia lämpimässä meressä. Härregyyd että jännitti! Siihen sitten polvistuin hiekalle Simon eteen sormusrasia kourassa. Sain avattua sormusrasian, jonka jälkeen tapahtui totaalinen jäätyminen. En saanut ikuisuudelta tuntuvaan hetkeen sanaakaan sanottua. Siinä vaan toljotin Simoa polvillaan hiekassa rasia kourassa. Kunnes vihdoin ja viimein, sain kysyttyä sen kultaisen kysymyksen ja vastaus oli KYLLÄ!!! Oi sitä riemua ja onnea, tutisin kuin hyytelö :) Hääpäivä sovittiin heinäkuulle 2016, että saadaan rauhassa suunniteltua häät ja saadaan varattua juuri ne paikat sun muut härpäkkeet mitä halutaan <3 Ja päiväksi varmistui myöhemmin 09.07.2016, sopivasti käänteinen päivä meidän kihlajaispäivälle eli 07.09 joka on myös samalla oma syntymäpäiväni. Kyllä on Simolle tehty päivämäärien muistaminen helpoksi.

Siinä pähkinän kuoressa meidän tarina. Talsivaaran oma tarina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti