maanantai 27. lokakuuta 2014

Viini, ruoka & hyvä elämä messut

Ihana maanantai vapaa! Edes tuo kammottavan harmaa ja sateinen sää ei lannista, kun saa kököttää viltin alla ja lipittää toffee teetä. Toimii.

Pyörähdettiin Simon kanssa eilen Viini, ruoka & hyvä elämä messuilla, kun oltiin saatu maailman muikeimmalta mimmiltä vapaaliput, kiitos Nina! <3 Messukeskukseen oli tungettu kaikennäköistä kojua ja kopperoa. Makumaassa mentiin selkeästi Italiaan. Oli pizzaa, lasagnea, kaikennäköistä makkaraa, juustoja, oliiveita, suklaita... NAMI! Varsinkin kun itse oon hulluna kaikenlaisiin eri juustoihin sekä chorizoihin. Paikalla oli myös Forsmanin tee. Kojussa oli ihan hurja määrä erillaisia teemakuja, sellaisia mihin en ikinä ennen ole törmännyt. Mukaan tarttuikin kolme pussillista namijuomaa.Bongattiin paikalta myös parin Italialaisen herran pitämä koju, jossa myytiin kaikennäköisiä pikku leivoksia, suklaata ja jotain nougathässäkkää. Mukaan tarttui lohkot pistaasi ja Bailey suklaata. Epäselväksi jäi vaan että onkohan tuo pelkkää suklaata vai jonkin sortin suklaakakku vai jotain siitä väliltä. Testaamallahan se selviää :) Aikamme häröiltiin ,söpöiltiin, hohotettiin ja ihmeteltiin kaiken sortin viinejä ja shampanjoita. Täydellisyyttä hipova sunnuntai.
Oliiveja, valkosipulin kynsiä ja muita ihania herkkuja, I´m in heaven!


Paikalla oli kanssa gluteiiniton myymälä Gluto, mikä oli ihan mieletöntä!! Gluto on myös avannut Kamppiin oman ravintolan, Gluto Street Foodin. En ole vielä kerennyt käydä testaamassa Kampin Glutoa, mutta tänään olisi tarkoitus käydä äidin kanssa pyörähtämässä. Itse siis noudatan täysin viljatonta ruokavaliota. Olo pysyy paljon pirteämpänä, kevyempänä ja puhtaampana. Samaan vielä kun lisää päivittäisen Spirulina annoksen niin pysyy mieli virkeänä ja paljon iloisempana. Eikä flunssakaan tunnu iskevän läheskään niin helposti. Sunnuntaisin annan kyllä tosiaan itselleni luvan syödä ihan mitä vain, rakastan ruokaa ihan liikaa että voisin olla kokonaan syömättä kaikkea ihanaa.
Ja vielä bonuksena Simo kiikutti juuri tipahtaneen postin viereeni, ja löysin sieltä hääsivusto Now and foreverin lähettämiä näytteitä sekä 2015 tuotekuvaston! Ihanaa! Postistakin oli tullut ilmoitus että Kuopiosta lähetetyt pöytänumero pidikkeet on saapunut, täytyy siis kirmailla postiin hakemaan nekin! Ja myöhemmin äitin kanssa hieman nuuskimaan ja tutkimaan kukkaideoita häihin. Täydellinen maanantai <3

Muisk! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti