sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kukkasia.

Kun on viltin alla kisun kanssa paossa kamalaa syyssäätä, on ihanaa höpötellä taas vähän hääjuttuja. Vähän väriä ja kukkasten tuoksua harmauden keskelle :)

Pyörähdettiin äitin kanssa jokunen aika sitten kukkakaupassa nuuhkimassa ja hakemassa vähän alustavia idiksiä kukkien suhteen. Äiti ehdotti meille pöytiin iiriksiä, mutta itse olen korvia myöten rakastunut pioniin, hortensiaan ja neilikkaan. Hortensia ja pioni vaan ovat pikkiriikkisen hintavia, varsinkin jos niistä haluaisi koota jonkin sortin pöytäasetelmia. Uskallan ehkä veikata että tuo herra ei oikein ymmärrä mun hulppeita visioita hintavista kukka-asetelmista ja lämpene ajatukselle. Joten siis, päädyttiin siihen että pöytiin voisi tulla matalia yksinkertaisia kukkahässäköitä joissa olisi valkoisen ja laventelin väristä neilikkaa tai sitten pelkkiä valkoisia lyhyeksi katkaistuja ruusuja. Neilikat vaan on ihan mielettömän söpöjä! Ja ruusut on aika nähty jo. Ja niiden neilikoiden pitäisi ilmeisesti kestää super hyvin maljakossa vaikka tulisikin erittäin lämmin päivä. Mutta ehkäpä yritän etsiä käsiini jonkun ihanan, joka tuntisi jonkun jolla olisi Y-tunnus kukkahässäköihin niin pääsisin ostamaan kukat edullisesti suoraan tukusta. Sitten meillä olisi kyllä hortensiaa ja pionia pöydät notkollaan.


                        Tämän värinen ja mallinen neilikka sopisi meidän 
                                             väriteemaan täydellisesti! :)
                                           
Ja sitten itse asiaan. Hääkimppu. Siinä on ehdottomasti pakko olla pionia ja kaverina joko jotain erikoista ruusua tai hortensiaa. Heinäkuu on täydellinen kuukausi kukille, tuntuu että kaikkea ja varsinkin lemppari kukkiani on silloin paljon saatavilla. Ihanaa! Kimppu saa olla pyöreän mallinen ja sinne voisi muutaman söpön helmen tai timantin tökkäillä sinne tänne. Kukkien värit tulee olemaan haalea vaaleanpunainen, laventeli ja valkoinen niin ne sopii meidän muuhunkin värimaailmaan. Lehtivihreä on ihan ehdoton nou nou. Ei tosiaankaan mitään oksia, heiniä, ruohoja tai muita eriskummallisia ja sekalaisia härpäkkeitä mukaan. Simppeli ja pastellin sävyinen. Söpö.


Tämä kimppu on TODELLA kaunis, just mun makuun! :)


Heittokimppu täytyy olla erikseen, joku pieni, söpö ja simppeli. Oikean hääkimpun tahdon kuivattaa ja säästää, siitä saa ihanan muiston <3 Jotkut väsäilee niistä jotain taulujakin. Kukkavieheet pitää myös hankkia Simolle, kummankin vanhemmille ja bestmanille. Niihin kävisi hyvin myös se söötti valkoinen neilikka. Kummatkin kaasot saa kukkakorut ranteeseen ja kukkana olisi kiva vaikka valkoinen orkidea tai joku vastaava söpöläinen.

   Muisk! <31 kommentti:

  1. Moi Riikka! Tuli tästä mieleen että jos et oo löytäny vielä kimpun tekijää niin meil on käpylässä ihana Anita, sen liike on fiori di anita ja sijaitsee ykkösen ratikan päättärin vierellä. Hinnat on huokeemmat kuin stadissa ja Anita on huikee asiakaspalvelija ja ammattilainen. Voin tulla mukaan vaikka jos haluat:) t: gaijinin karo

    VastaaPoista