tiistai 6. tammikuuta 2015

Häämatka ja vauvauutisia!

Hei täältä pakkasen keskeltä! Joulu on suhahtanut ohi ja vuosikin on vaihtunut. Ihanaa uuttavuotta!
Keskellä paukkuvaa pakkasta ja ankeaa talvea on ihanaa suunnitella häämatkaa lämpimään.
Montaa asiaa täytyy häämatkan suhteen miettiä, varsinkin kun meitähän on siis silloin jo kolme :) Isänpäivänä saimme siis tietää että meille syntyy heinäkuussa mini Talsivaara! Vauva!  <3 Matkakohde täytyy siis valita erittäin tarkkaan.


Matkakohteena meillä toimii siis Bali, ja alueena Nusa Dua. Nusa Duan pitäisi olla rauhallinen luxus kohde, ja rantojen Balin parhaimmistoa. Ja silloin kun shoppailu kärpänen iskee, voi taksilla hurauttaa Kutan alueelle jossa on menoa ja meininkiä sitten hieman enemmän. Matkatoimistoista ollaan valittu tuttu ja turvallinen Tjäreborg, jonka kautta löytyi täydellinen hotellikin meille. Vaatimuksena hotellin valinnassa toimi se, että tahdomme välttämättä oman bungalowin. Saa omaa rauhaa ja enemmän tilaa. Ja pikkukaveriakin ajatellen se on paras ratkaisu. Hotelliksi valitsimme Novotel Benoan. Ihana neljän tähden hotelli, jonka bungaloweissa on kylpyhuone ja jonkin sortin poreamme avoimen tähtitaivaan alla, ai että!! Kahdeksi viikoksi olisi tuonne tarkoitus lähteä lomailemaan. Ja myöhemmin lähdetään Simon kanssa kahdestaan kuulemma jollekkin toiselle minihäämatkalle, kelpaa :)
Ihana oma bungalow jossa on oma pieni piha! Ja meri ihan vieressä :)
Valkoista hiekkaa, turkoosia vettä ja tuulessa huojuvia palmuja. Sielu lepää :) Heinäkuussa lämpötilan pitäisi pysytellä 30 asteessa, ja silloin kun olemme matkalle suunnitelleet lähtevämme, pitäisi ramadanin olla siltä vuodeltakin jo ohi. Balilaiset ovat kuulemma tosi lapsirakkaita, eli meidän pikku pallopään pitäisi sopia hyvin matkaan mukaan. Ruokakin on Balilla ilmeisesti erittäin halpaa ja super hyvää. Olisi ihanaa päästä kiertelemään kaikenlaisia buddha temppeleitä, kun buddhalaisuus ja Dalai lama meiningit ovat aina kiehtoneet kovasti. Ja päästä vierailemaan kaikenlaisille pienille paratiisi hiekkarannoille, niitä tuolta pitäisi löytyä. 
Viidakkoa ja tulivuoriakin Balilta löytyy, ja viidakot ainakin pitää käydä jossain määrin tarkistamassa. Jos vaikka joku sielun toveri eli mini apina tulisi vastaan.
Matkat tulee vissiinkin nyt huhti-toukokuussa myyntiin, ja matka pitäisi aika rivakasti varata kun niitä bungaloweja ei ihan hirveämmin ole. Isona kysymysmerkkinä tosiaan on vaan se, että miten pikkukaverin voi laittaa matkavaraukseen mukaan kun hän ei ole vielä silloin syntynyt, niin nimeähän/sukupuolta saati henkilötunnustakaa ei vielä silloin tiedä? Kääk! Vai saakohan varauksen tehdä kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, jos meidän tiedot täyttää jo, mutta mukulan tiedot jotenkin myöhemmin? Tai ehkä kannattaisi ihan vaan pamahtaa Tjäreborgin matkatoimistoon (jos sellaisia edes on enään olemassa) ja varata matka siellä tai kysellä edes vähän lisätietoja. 

Vähän kyllä kaihertaa, kun unelmana oli lähteä Malediiveille häämatkalle, mutta siellä on silloin sadekausi kun olisi tarkoitus lähteä. Mää. Nyppii. Malediivien rinnalla Bali tuntuu vaan vähän nuhjuiselta. Tai sitten ne on vaan nämä kuuluisat hormoonit koska hetki sitten olin ihan taivaissa Balista. No jaa, ehkäpä rauhoitun ja työnnän pääni vesisankoon ja mietin kuukauden päästä asiaa uudestaan. Hmm. Karibiakin voisi olla aika kiva. Apua.


Muisk! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti