torstai 26. maaliskuuta 2015

Höpinää!

Hipsan heipsan, täältä syvästä hiljaisuudesta! Hirveämmin ei ole tullut nyt höpöteltyä, on ollut kaiken näköistä pohdittavaa ja tehtävää. Ja me muutettiin! Ihanaan Ullanlinnaan! Ja sattumalta kävi nyt niinkin mukavasti että meidän seurakunta muuttui nyt Helsingin tuomiokirkko seurakunnaksi, eli se tarkoittaa siis sitä että meidän vihkiaikatoiveet menee muiden seurakuntien parien edelle! Jee! Suomenlinnan kirkko täältä tullaan ja lujaa! Kuukauden päästähän niitä vihkiaikatoiveita saa alkaa netissä jättämään. Hui kamala miten nopeasti aika onkaan mennyt. Lopullinen vihkikellonaika pitää vielä herran kanssa sopia, mutta todennäköisesti se tulee olemaan klo 14:00, jos vaan tietysti saadaan se. Seuraava vaihtoehto on sitten klo 15:00. Love is in the air! <3


Mitäköhän tässä on tullut suunniteltua... Haa! Pöytäkukat heitin vaihtoon, ajattelin että sireenit olisi ihania pöytäkukkia. Voitaisiin käydä kaason kanssa edellisenä iltana ennen häitä keräämässä Suomenlinnasta ne (varaudu Jenna :D). Sireeni on yksi lempikukistani, ja se tuoksuu niiiiin ihanalta! Pari lyhyttä oksaa jokaiseen pöytään, ja ei yhtään lehteä mukaan. Rahaakin säästyisi jos kävisi itse keräämässä kukat :)


Ja vessojen piilopullot hylättiin, tultiin siihen tulokseen että kaikki saisi kummiskin kävellä omin jaloin kotiin. Tuleehan meille alkumaljat, ruokaviinit, siiderit, oluet ja avecit kummiskin niin piilopullot on vähän turhia.

Ja häätanssista, se on jo varmaa että se tulee olemaan John Mayerin musiikkia. Parin kappaleen välillä pähkäillään vielä. John Mayer on meille kummallekkin tärkeä artisti, ja sitähän me yhdessä kuunneltiin meidän ensimmäisenä yhteisenä iltanakin <3 Akustinen versio kappale tulee olemaan, ja Simo varmaankin pyytää yhtä kaveriaan esittämään sen meille.
Ja meidän Mölli on tosiaan hääpäivänä vuoden vanha, niin hänelle pitää saada joku ultrasöpö asu. Jos meille syntyy tyttö, niin sitten joku ihana valkoinen mekko. Pojalle taas joku tuollainen seilorimeninki päälle. Heinäkuussa saapi sitten tietää kumpi meille tuleepi <3 Päälle kuukauden päästä alkaakin jo yhdistetty kesä/äippäloma, niin silloin on hyvin aikaa suunnitella lisää häitä. Pöytäkoristeet, paikkakortit, kynttilät, pöytänumerot ja karkkibuffetin viirihän me ollaan jo hankittu. Ohjelma/Menu lehtiset ajattelin tehdä itse helmiäisen värisestä kartongista. Varmaankin pohjia niihin alan leikkaamaan ja väkertämään nyt mammalomalla, aika voi 80 ohjelmalehtisen tekoon olla vähän tiukilla Möllin syntymän jälkeen :)


Muisk! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti