lauantai 25. huhtikuuta 2015

Hääohjelmien suunnittelua!

Kukkuu! Näin se kevät on saapunut ja ensi viikolla on jo toukokuu! Mihin kaikki aika häviää?!
Ja toukokuun saapuminen tarkoittaa myös sitä, että hääkirkon saa vihdoin ja viimein varata! Eli siis Helsingin seurakunnan sivuille aukeaa 4.5.2015 linkki josta pääsee viikon ajan jättämään vihkiaikatoiveet ensi vuoden lauantaipäiville. Vihkiajat jaetaan ensisijaisesti Tuomiokirkkoseurakunnan ja Johannes församlingenin seurakunnan jäsenille. Eli siis meille! Jee! Silti täytyy istua sormet ja varpaat ristissä ja toivoa että saadaan juuri se vihkiaika mikä halutaan :) Toiveina meillä on ensimmäisenä tietysti Suomenlinnan kirkko, ja kellonaikana ensimmäisenä vaihtoehtona on kello 14:00. Täydellinen kellonaika. Varavaihtoehdot on sitten kello 15:00 tai kello 13:00. Jos noista ei mikään natsaa (mitä epäilen kyllä suuresti) niin toinen kirkkovaihtoehto on sitten Tuomiokirkko kellonajoilla järjestyksessä 14:00, 13:00 tai 15:00. Tuomiokirkko on vaan jotenkin niin.. ällö. Klisee. Ja sitten sen mukana tulee myös päänvaivaksi turistit. Ei nappaa. Kuulin että Suomenlinnan kirkossa ei turisteja päästetä sisään silloin kun pareja vihitään, mutta Tuomiokirkkoon päästetään. Halutaan kummiskin että vihkimisessä (ja koko päivän ajan :D) on mukana vain meille tärkeät ja kutsutut ihmiset. Ei mitään hiippareita.


Ja aivan mahtavaa, ihana ystäväni Heidi on myös kihlautunut! Saapi ihanan tyllerön jonka kanssa höpötellä häistä ja jakaa ideoita <3 Love is in the air!


Tänään kävin Sinellin askartelupuodissa tutkailemassa paperivaihtoehtoja hääohjelmia varten. Siis ihan super halvaksi tulee tehdä itse kaikki hääohjelmat! Ja samalla saa juuri tasan semmoiset jotka itse haluaa. Hääohjelman pohjaksi tulee vahvaa laventelin väristä kartonkia, johon päälle liimataan (tai sitten kaksipuolisella teipillä kiinni, riippuu kumpi on siistimmän näköinen) valkoinen helmiäispaperi. Niin että laventelin värisestä kartongista tulee ikäänkuin kehykset helmiäispaperille. Ja helmiäispaperi tulee kummallekkin puolelle, toiselle puolelle tulee hääohjelma ja toiselle puolelle häämenu. Suunnitelmana on laittaa sellaiset hopeanväriset "Menu" ja "Ohjelma" tekstitarrat, ei siis mitään käsinkirjoitettua. Ja nämä kaikki tarvikkeet 85 hääohjelmaan maksaa yhteensä vain 46 euroa! Halpaa kuin saippua :D Ajattelin ensiviikolla käydä ostamassa kaikki tarvikkeet valmiiksi, ja käydä töissä leikkaamassa paperileikkurilla kartongit ja muut valmiiksi. Kun tätä ylimääräistä aikaa tässä nyt riittää, ja sitä tuskin tulee ihan hirveästi olemaan Möllin syntymän jälkeen. Hyvä kun on sitten 
osa jo valmiina. Sitten ei tarvitse kuin vain enään tulostaa helmiäiselle hääohjelma ja menu kun ne lyödään lukkoon pari viikkoa ennen häitä, ja läntätä kiinni kartonkiin. Super.

Löysin myös ihanan hääliikkeen Kasarmitorilta, nimeltään Fleur d'Orange. Bongasin näyteikkunasta aivan ihanan mekon ja kävin tutkimassa heidän nettisivujaan. Aivan ihania mekkoja ja pari sellaista joita on pakko päästä sovittamaan! Hinnatkin tuntui tosi edullisilta. Löysin ihanan puvun, jonka hinta oli vain 620e, ja saman tyylinen puku on Niinattaressa 1100e. Täytyy siis tuolla käydä heti ensimmäisenä sovittelemassa, ja sen jälkeen mennä vasta Niinattareen. Ehkäpä sitä pääsisi jo elokuussa sovittelemaan ja valitsemaan hääpukua, jos kroppa palautuu synnytyksestä hyvin. Ei tässä oikein ole ylimääräistä edes tullut, niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Toisaalta tässä on vielä 10 viikkoa vaappumisaikaa jäljellä eli mitä vain voi vielä tapahtua :D


Muisk!! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti