sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Päätöksiä!

Löysin netistä meidän hääkakun tekijän. Löysin tämän daamin blogin ja vaikutuin kuinka nättejä kakkuja hän tekee! Ihan huikeita! Simokin tykkäs kakkujen ulkonäöstä, harmi vaan että Simon toivomaa kookosta ei löydy täytevaihtoehdoista. Mennään varmaankin mango- ja passiontäytteillä. Kakun pitää olla päällystetty valkoisella sokerimassalla, ja kerroksia tulee olla ainakin kolme. Alimpaan kerrokseen tulee liukuvärjäys laventelia käyttäen. Koristeeksi tahdomme muutaman sokerikukan, pionia ja neilikkaa kun niitä tulee hääkimppuunkin sekä Simon, vanhempiemme, kaason ja bestmanien kukkavieheisiin. Kukkien väriksi vaaleaa laventelia ja hempeää roosaa.


                                                                     Kuva

Sattumalta löysin kuvan juuri täysin samanlaisesta kakusta kuin haluisin meidän häihin. Yllä oleva kakku on 100 hengelle, niin meille se tulisi hiukka pienempänä, eli 80 hengelle. Kakulle hintaa tulee se hieman päälle 500e, ja hintaan kuuluu kakun lisäksi myös maistiaiskakku sekä kuljetus. Kakku tulee Itä-helsingistä, niin matkakaan ei ole kovin pitkä. Tässäpä linkki kyseiseen blogiin.

                                                                     Kuva


Päätettiin myös että meille ei tule ollenkaan perinteistä vieraskirjaa, vaan jokaisen vieraan istumapaikalle tulostetaan nätti lippulappunen johon voi jättää terveisiä hääparille ja pari jotain valmista hauskaa kysymystä johon vieras saa vastailla. Jotain tuon suuntaista kuin tuossa yllä olevassa kuvassa on, mut vauhdikkaammilla kysymyksillä. Perinteisen vieraskirjan täyttäminen kun on välillä vähän pakkopullaa eikä siihen oikein keksi mitään järkevää kirjoitettavaa. Ja täytetyistä lappusista saa koottua meille kivan muiston :)

Sen lisäksi meille tulee myös hääbingot valmiiksi pöytään. Tehdään bingolaput itse (tai niihin onkin alustava pohja itseasiassa tehty jo) kun valmiina myytävissä hääbingoissa on kaikissa samat perustylsät kysymykset, niin saadaan itse nyt ujutettua mukaan hauskempiakin juttuja.

Simon velikin näytti vihreää valoa hääbändille (Selim P.) ja asiaa aletaan alustavasti hoitamaan eteenpäin. JEE!! Vielä pitäisi kysäistä kirkossa esitettävästä kappaleesta sekä häätanssista ihmisiltä joiden toivottaisiin esittävän ne. Ja tänään onkin Simon homma pyytää kaveriaan toiseksi bestmaniksi :) Mulle tulee siis yksi kaaso, huikean sähäkkä serkkuni Jenna Lahesta. Kaasoja piti alunperin olla kaksi, mutta combo ei oikein toiminut kun toista kaasoa ei hirveämmin häät kiinnostaneet. Ja Simolle tulee kaksi bestmania, toinen kiertää tällä hetkellä mualimaa ja toinen herra on Porista (jos hän ottaa siis tehtävän vastaan :D).

Hääpukuliike Stilissimassa on muuten loppuunmyynti, osa hääpuvuista on -70%!! Sain halvauksen kun luin mailin että liike lopettaa ja kaikki myydään alennuksella pois. Että härregyyd, nyt on pakko päästä sovittamaan mekkoja kun kerta halvalla lähtee. Maha vain tuottaa äärettömän ison ongelman, kun eihän tämä koripallo enään mihinkään mahdu :D Ja tämänhetkinen puvun koko on kyllä aivan eri luokkaa kuin normaali ruikku vaatekokoni. Tsekkasin netistä kaikki liikkeen hääpuvut, ja tavallaan luojan kiitos ettei sieltä löytynyt mitään sellaista pukua mitä etsin. Ei tarvinnut siis hakuammunnalla alkaa puvun kokoa päättämään. Ja epäilen kyllä ettei mikään puku kyllä istuisikaan edes mitenkään päin tähän ponttooniin. Enään päälle kuukausi niin saan taas oman ruokavalioni spiruliinoineen ja msm jauheineen takaisin ja pääsen sovittelemaan ihania hääpukuja. Ihanaa tämä raskausaika on kyllä ollut, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa jo nyppimään kun joka paikkaa kolottaa ja missään asennossa ei ole hyvä olla. Noh, kohta meillä on kotona meidän ihana pikku Mölli <3 Jokaisen raskausajan vaivan arvoinen pikku nyytti <3

                                                                      Muisk! <3

2 kommenttia:

  1. Tuo kakku on kyllä kaunis! ♥ Kelpaa varmasti ihastella juhlapaikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Raaski tuollaista söpöläistä edes syödä :)

      Poista