maanantai 29. kesäkuuta 2015

Hääkengät

Ne on vihdoin saapuneet. Mun hääkengät! Halusin sellaiset kengät, että niissä jaksaisi mahdollisimman pitkään kävellä ja tanssahdella, mutta että niissä pitää olla jotain pientä särmää ja tietenkin jonkinsortin korko. Korkokenkiä taitaa kaapista ennestään löytyä sellaiset 15 paria, mutta niissä kaikissa on niin pilviä hipovan korkeat korot, että niitä ei voi oikein hääpäivänä laittaa. Varsinkin kun miettii että jos hääpuvun helman pituus mitoitetaan korot jalassa, niin korko ei voi olla tuo mulle perus 11-13cm. Koska sillon kun vaihtaa matalat kengät jalkaan, niin hääpuvustahan tulee silloin liian pitkä.


Eli hääkengiksi valikoitui nyt yllä olevat kengät, jotka kantaa nimeä New Look Bridal Richard. Koron korkeus on 8.5cm, eli mukavasti matalampi kuin muut kenkäni. Korossa on myös tuollainen ihana metallikoriste, tuo pikkuisen särmää :) Ulkopinta on kangasta ja sisäpinta on keinonahkaa. Tilasin kasan kenkiä Zalandolta, ja nämä oli ehdottomasti parhaimmat. Hintaakin näillä kaunokaisilla oli vain hieman päälle 30 euroa! Kengät säilytän hääpäivään saakka laatikossa, silkkipaperiin käärittynä. Ajattelin käyttää kenkiä ainoastaan hääpäivänä, ne jää ihanaksi muistoksi.

Vaihtokengiksi taas tulisi jotain tuollaista. Joko glitter ballerinat, hopeat tai kultaiset. Toinen vaihtoehto on ihan perus valkoiset Converset. Simo ainakin tahtoisi varmasti että ne olisi nuo Converset, kun se tykkää niistä niin paljon. Sitten voitaisiin myös Möllille hankkia kengiksi valkoiset baby Converset, oltaisiin kummatkin ihan match made. Iikkis <3 Oi että, kohtahan sitä tässä pääsee sovittelemaan hääpukuja, kun laskettuun aikaan on enään kaksi viikkoa!

Muisk!! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti