torstai 23. heinäkuuta 2015

Syrjäytetty hääkakku

Päätettiin sittenkin lähteä toiseen suuntaan hääkakun kanssa. Hylätään ajatus tuosta jenkkityylisestä kerrostäytekakusta, ja otetaan tilalle telineille asetettava kakku. Kakku tilataan ihan uskomattoman ammattitaitoisilta tyypeiltä. Eli tietenkin Teemu & Markus Patisserielta. Kuinkas muutenkaan. Ihme ettei aiemmin keksitty tuota vaihtoehtoa.


Kummaltakin herralta löytyy ihan suunnatonta ammattitaitoa. Kummatkin ovat aiemmin työskennelleet Demossa ja Groteskissa, toinen herroista toimii niissä myös osakkaana ja perustajana. Teemu Aura ja Markus Hurskainen. Meidän hääkakku. Täys kymppi. Match made in heaven. Ideahan tähän lähti tietenkin Simolta, mistäs muualtakaan. Alettiin nimittäin miettimään meidän viime Suomenlinnan reissulla, että onko järkeä maksaa hääkakusta päälle 500e vain sen takia kun se on nätti, varsinkaan kun kumpikaan meistä ei täytekakuista ihan hirveämmin diggaile. Päädyttiin tulokseen että ei. Simo sitten ehdotti tuota Teemu & Markus Patisserieta, kun he muutenkin toimittavat meidän työpaikoillemme ihan uskomattoman laadukkaita settejä. Ja itsekkin nyt raskauden aikana (joka vaan jatkuu edelleen ja edelleen..) on tullut aikaste monta kertaa haettua heiltä ihania kakkupaloja kotiin mussutettavaksi. Ja on ne kyllä loistavia. Ei mitään perus täytekakkuähkyä aiheuttavia, vaan ihanan raikkaita ja kevyitä mousseunelmia.


Eli tuo yllä oleva ihanuus olisi meidän hääkakku. Kuvailu kakun makumaailmasta on tämän tyylinen: sitruunaruoholla maustettua valkosuklaamoussea, passionkreemiä ja valkosuklaafinancier. Saattaa olla että yritetään ujuttaa kookos johonkin muotoon, se kun on kummankin lempparia. Muutama kakkupala on tullut jo tuolla makuyhdistelmällä tuhottua. Ihan törkeen hyvää. Ja hintakaan ei ole 80 hengen hääkakulta todellakaan mikään paha, noin 330e plus telinevuokra. Valikoimassa olisi myös moussekakku, eli ei tuota alimmaista kakkupohjaa ollenkaan. Sekin on aika vahva vaihtoehto, se olisi varmasti kuumana kesäpäivänä mukavan kevyt ja raikas. Täytyy käydä kokeilemassa sitäkin :)Ja muutenkin tämä on kuljetuksen kannalta paljon järkevämpi ratkaisu, onhan nyt tuollainen moussekakku aivan tajuttoman paljon kevyempi ja helpompi kuljettaa lautalla juhlapaikalle kuin sellainen yli kymmenen kiloa painava kakun järkäle.

Muisk!! <3
2 kommenttia: