tiistai 22. syyskuuta 2015

Hääpuku ja laukku!

Heissulivei!! Meidän läppäri läpytin on käymässä huollossa niin blogin päivittäminen iPadilla on vähän hankalaa. Mutta siitä viis, ostin nimittäin tänään hääpukuni!! Puku löytyi ensimmäisellä sovituskerralla ja liikkeenä toimi Fleur d'Orange joka sijaitseepi Kasarmitorilla. Huvittavaa tässä on se, että bongasin kyseisen puvun liikkeen ikkunasta keväällä ja napsasin siitä kuvan. Jonkin aikaa katselin pukua, mutta tulin siihen tulokseen että ei se varmaankaan ole sellainen jota etsin. Unohdin puvun ja aloin etsiskelemään muita malleja. Mutta lauantaina kun menimme toisen kaasoni Jennan ja äitini kanssa liikkeeseen pukua metsästämään ja myyjä ehdotti että sovittaisin kyseistä pukua, olin heti aivan myyty. Puvussa on kaikkea sitä mitä etsin, siinä on muhkea tyllihelma ja korsettiyläosa ja blingblingiä. Helmassa tylliä on tosiaan kahdeksan kerrosta joten tavaraa kyllä riittää. Ja sattumalta liike myi ulos näytepukunsa -20% alennuksella ja tämä puku istui kuin hansikas, niin päädyin varaamaan puvun että saan pari päivää pähkäillä asian kanssa. Menimme tänään toisen kaasoni kanssa liikkeeseen sovittamaan pukua uudestaan, kun tämä toinen kaasoni Sarianna ei päässyt lauantaina mukaan liikkeeseen. Samantien kun sain puvun taas päälle, oli meille molemmille päivänselvää että tämä se on. Oma unelmien hääpukuni. Kuvaa puvusta en blogiin laita, se tulee pysymään minun, kaasojen ja äitini salaisuutena häihin saakka.


Hintaa puvulle jäi alennuksen jälkeen 1000e, eli aika paljon enemmän kuin olin alunperin ajatellut puvusta maksaa. Mutta on se kyllä joka sentin arvoinen luomus. Ja mukaan sain vielä vannehameen. Puvun jätin liikkeeseen säilytykseen, ja sitä pitää vielä myöhemmin lyhentää. Olin myös ennen vahvasti sitä mieltä että huntua päähäni ei missään nimessä tule, vaan joku muu hökötys tai koru. Mutta kappas vaan kun liikkeessä kekkaloin huntu päässä, ja sehän sopi pukuun kuin kirsikka kakun päälle! Huntu tulee tosiaan vain olemaan suht lyhyt, tuohon takapuolen päälle saakka ulottuva. Ei siis mitään katedraalihuntua. Menemme toisen kaasoni kanssa lauantaiaamuna wanhalle, kun siellä on hääpukujen ja asusteiden outlet. Sieltä olisi toiveena löytää huntu ja sukkanauha. Huntuja pitäisi löytyä halvimmillaan 10 eurolla! Jos huntua ei sieltä löydy niin sitten haen sen tuolta samaisesta hääliikkeestä.


Häälaukku on nyt myös hankittu. Bubbleroomille oli sattumalta tullut myyntiin juuri tismalleen samanlainen kuin mitä olen etsinyt! Nyt vain odotellaan että se saapuisi postissa :) Se on astetta päheämpi veska kun kahvana toimii pääkalloista tehty nyrkkirauta. Muisk! <3

1 kommentti: