keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Onni

Kuukausi sitten meille syntyi maailman ihanin pieni tyttövauva. Hän on aivan upea pikku paketti. Kyllä sitä voi pieni ihminen olla onnellinen, ja meidän häihinkin on enään vain 10 kuukautta! Kyllä se aika juoksee. Ja elämä hymyilee <3 Tajusin tosiaan eilen että apua, vuosi on jo kulunut meidän kihlauksesta ja häät lähestyy hurjaa vauhtia. Paniikki. Ja nyt kun vielä on tätä vauvahässäkkää tässä päällä ja ristiäisten järjestämistä sun muuta niin aika tuntuu vain katoavan mystisesti. Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä töissä leikkaamassa hääohjelmien kartongit valmiiksi, ja liimata niihin myös Menu sekä Ohjelma tarrat. Ja niihin sitten häiden nurkilla voi vain tulostaa tekstit päälle :)


Raskauskiloja on jäljellä enään kaksi (jee!!) joten edessä siintää myös täysipäiväinen hääpuvun metsästys. Kahden viikon päästä saan vihdoin ja viimein alkaa käymään taas salilla, niin viimeisetkin pari kiloa lähtevät toivottavasti suht rivakasti pois. Ja eipä oikeastaan haittaa vaikkei lähtisikään. Tarkoitus olisi mennä sovittelemaan pukuja viimeistään ensi kuun alussa, ehkäpä jo parin viikon päästä. Touhusta tulee toivottavasti aika iisi, kun olen löytänyt muutaman puvun jo mitä haluan sovittaa ja joiden uskon olevan aikaste ihania. Ellei sitten tietenkin käy niin että kun pääsen sovittamaan pukua jota olen pitkään katsellut, niin malli ei sitten miellytäkkään omaa silmää ja sitten olen aivan pulassa. Mikä ei kyllä yhtään yllättäisi koska olen aikamoinen tuuliviiri mielipiteideni kanssa.. :) Lokakuussa, 10-11.10.2015 on muuten myös Save the date häämessut, joihin olisi tarkoitus mennä hieman nuuskimaan häävinkkejä. Ja sinne pystytetään myös jonkinlainen hääkirppis, sieltä voi tehdä super hyviä löytöjä. Kaasojen määrä on noussut nyt taas kahteen. Kakkoskaasona toimii ystäväni Sarianna, joka vastasi myös babyshowereideni järjestämisestä. Hääpäivänä puuhaa tulee nimittäin olemaan todella paljon, niin siinä olisi ollut hieman liikaa puuhaa vain yhdelle kaasolle.

                                                  Kuva

Nyt tietysti kun meille syntyi tyttö, niin saan keväämmällä alkaa metsästämään pikku neidille myös juhlamekkoa. Tuo pikku prinsessa tulee olemaan varmasti aikamoinen huomion varastaja <3 Neidin mekon pitää olla valkoinen taikka vaaleanpunainen ja super söpö, ja tietysti myös mukava päällä. Mekon valintaan vaikuttaa myös paljon se että käveleekö tuo tytsy ollenkaan vielä silloin vai konttaako vielä, kun ikää hänellä on hääpäivänä 11 kuukautta.

                                                   Kuva


Näillä taas mennään, ja ihanaa kun on syksy! Saa kietoutua lämpimiin ihaniin neuleisiin, voi sytytellä kynttilöitä, juoda teetä ja luonnosta tulee ihanan värinen. Ja toivottavasti tulisi paljon ukkosia! Ja alle viikon päästä mäkin taas vanhenen. Syksy on saapunut <3

                                               Muisk!! <3

1 kommentti:

  1. Hei, haluan antaa sulle Liebster Awardin! Käy katsomassa mitä tää tarkottaa: http://syntynytminuksi.blogspot.fi/2015/09/mika-ihmeen-liebster-award.html

    VastaaPoista