perjantai 23. lokakuuta 2015

Hankintoja!

Heissulivei!

Ostin tuossa pari päivää sitten facebookin hääkirpputorilta häihin vesipullot/kannut. Pulloja on nyt kymmenen kappaletta, mutta aloin miettimään että eihän se riitä vielä mihinkään, vaan tarvitsen seitsemän pulloa lisää. Kun vieraiden pöytiä meille tulee kahdeksan, niin olisi kiva kun pöydän kummassakin päässä olisi vesipullo. Ja meidän pöytään riittää hyvin yksi pullo. Kun tuskimpa me Simon kanssa vettä silloin juodaan, kuplivaa sen olla pitää tämmöisen häärumban jälkeen! :D Hintaa vesipulloille tuli vain 10€, on tuo hääkirpputori ihan super kätevä paikka hankkia häätarvikkeita.


Sitten hankin myös tuollaisen sydämmen muotoisen liitutaulun, ei kyllä harmainta aavistustakaan vielä että mitä teen sillä. Mutta kyllä sille varmasti käyttöä löytyy!


Hankin hääkirpputorilta myös nuo hopeiset pyykkipojat, niillä saa ripustettua nätisti meidän kuvia seinälle roikkumaan. Ja tavoitteena on myös saada seinälle vanhempiemme vanhat hääkuvat ja muita vanhoja lapsuuskuvia. Eihän meistä kumpikaan olisi täällä ilman omia vanhempiamme <3Kävin äsken kellarissa, niin voi hyvää päivää että se on täynnä meidän häätarvikkeita! Simo saa slaagin kun se sinne seuravaksi eksyy :D Onhan niitä kertynyt jo kolme isoa laatikollista sekä muutama paperikassillinen. Tuollaista ns. tarvikkeista hankkimatta on vielä karkkibuffan karkkikulhot/maljat tarjoiluun, kolme sinkkilaaria juomille (tai vaihtoehtoisesti kottikärryt, ei kerrota Simolle :D) , saippuakuplat vieraille kun astellaan kirkosta ulos, meidän nimillä painetut servetit, kertakäyttökamerat kahdeksaan pöytään sekä kakun koriste. Opastekyltit tehdään Simon kanssa Porissa varmaan keväällä. Kutsuthan meillä tosiaan on hankittu jo, ja ne itseasiassa tipahti tänään postiluukusta! Oli jännää avata kuori ja nähdä itse sommittelema kutsu painettuna, ja niistä tuli aivan UPEAT! Ja STD kutsujen tarvikkeet on hommattu ja tekstit sommiteltu, ne pitää enään tulostaa. Vieraslistakin alkaa olla valmis. Simolla on vielä projektina hommata omien kavereidensa/sukulaistensa osoitteet ja sitten STD kutsut on valmiit postiin.

Muisk!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti