lauantai 23. tammikuuta 2016

Love me do häämessut

Tänään oli ihanat Love me do häämessut Helsingin Kaapelitehtaalla, jossa käytiin ystäväni ja hänen kaasonsa kanssa. Kaverini menee myös tänä kesänä naimisiin, heillä hääpaikkana on aina niin ihana Haikon Kartano Porvoossa. Nämä olivatkin mun ihka ensimmäiset häämessut! Ja täytyy kyllä sanoa että olin oikein positiivisesti yllättynyt, tarjontaa ja esittelijöitä oli mukavan paljon. Sellaiselle morsiammelle jolla hääsuunnitelmat ja järjestelyt on vielä vaiheessa, tapahtuma olisi sopinut kuin nenä päähän. Meillä kun ei varsinaisesti mitään suurempia päätöksiä enään häiden suhteen tarvitse tehdä. Ainut mitä olisin toivonut enemmän esille, oli hääkukat sekä hunnut. Mutta sattui onnellisesti ja löysin mukavan kukkakaupan, kukkakauppa Madonnan josta tulen hankkimaan hääkimpun sekä vieheet. Esillä sattui olemaan juuri prikulleen sellainen hääkimppu jonka tahdon. Kojulla oli vaan niin kova kuhina etten kimpusta mahtunut enään kuvaa räpsäisemään, määä. Kimpussa oli valkoisia ja vaaleanpunaisia neilikoita, aivan ihana ja ylisöpö. Kukkakauppa on sopivasti Kruunuhaassa, eli sopivasti kampaamon ja Suomenlinnan lautan välimaastossa. Kukat voi helposti käydä matkan varrella nappaamassa kyytiin! Täytyy vain sopia aika jolloin menen vähän juttelemaan hääkimpusta ja vieheistä, ehkäpä joku kaasoistakin pääsee sinne mukaan.


Tässä oli ihana idea vieraslahjaksi, pussissa on teekukkia eli artesaaniteetä. Kun palleron pudottaa teekannuun, siitä avautuu upea kukka! Ja siitä saa tietenkin myös kannullisen maistuvaa teetä :)

Now&Foreverillä oli kivasti esillä kaikkea paperitavaraa maan ja taivaan väliltä. Oli kutsua, ohjelmaa, paikkakorttia, menua, kiitoskorttia ja kirkkoohjelmaa.

Söpö karkkibuffet kärry!


Messuilla myytiin myös tuollaisia kivoja ns. "Valolaatikoita" joihin sai itse lisätä haluamansa tekstin. Myös itse koristeltavia ilmapalloja oli jos jonkinnäköistä.

Emma's & Mama's liikkeen ihania valokirjaimia.

Tämä kimppu oli upea, mutta kovin vihreä. Tietenkin kimpun saa suunniteltua sen väriseksi kuin haluaa. Hinta oli myös aika edullinen! Kukkakauppa Floranita vain sijaitsee Söderkullassa, eli pikkuisen liian kaukana. Kukkakauppa olisi kyllä voinut toimittaa kukat Helsinkiin, mutta ehkä on helpompaa valita Helsingin keskustassa oleva kukkakauppa.

Oltsullekkin olisi ollut söpöjä mekkoja tarjolla, mutta kun ei vielä voi tietää että käveleekö pikku neiti heinäkuussa vai ei. Jos typy ei vielä kävele vaan pelkästään konttaa tai huojuu pari askelta eteenpäin, niin jätetään mekko kokonaan ostamatta. Rimpsumekossa voi olla vähän inhottava konttailla.

Paikalla oli myös ihana skumppavaunu! Tuollainen olisi huippua saada omalle pihalle, siellä voisi sitten kökkiä viileinä kesäiltoina ja hörppiä kuplivaa. Ei meillä kyllä omaa pihaa ole, mutta se nyt vain on hidaste :D

Meidän häämessuseurue!


Tuollaisia söpöjä pillejä tarttui messuilta mukaan! Nämä on hyviä kun meillä on ilta juomingit tölkeissä, ja omasta mielestäni tölkistä on kamalaa juoda. Nyt on söpöjä pillejä joista voi somasti siemailla.

Poikettiin vielä Yrjönkadulla sijaitsevassa Sinellissä jossa oli loppuunmyynti ja sieltä tarttui vielä tuollaisia sisustus pahvikirjaimia mukaan. Nuo olisi tarkoitus maalata hopealla spraymaalilla ja sijoittaa vaikka ikkunalle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti