torstai 7. tammikuuta 2016

Nättinä hääpäivään

Heissan!

Havahduin vuoden vaihtuessa että apua, meidän häät on puolen vuoden päästä! Heti alkoi päässä pyörimään että mitä kaikkea on vielä tekemättä. Eli kyllähän se häästressi sieltä löysi tiensä myös meille. Nyt kun ollaan oikean vuoden puolella, alkaa olla se hetki kun asioita alkaa tapahtumaan. Onhan tässä puolitoista vuotta tosiaan häitä jo suunniteltu ja valmisteltu.

En enää edes muista kuinka kauan aikaa sitten päätin että haluaisin häämeikin ja hääkampauksen tehtävän Kasarmikadulla sijaitsevassa Blackouthairissa. Ajat kesän hääpaketeille tuli varattavaksi 2. tammikuuta ja soitin liikkeeseen heti maanantaina ja yritin varata aikaa. Mutta kappas, he eivät jostain syystä tee meidän hääpäivänä ollenkaan hääkampauksia ja meikkejä. Erittäin kiva. Heidän nettisivuilla ilmoitettiin vain että liike on juhannuksen kiinni, ei mitään mainintaa muista päivämääristä. Siinähän iski sitten hirveä stressi että mistäs hitosta sitä sitten kyselee seuraavaksi vapaita aikoja. Pari tuntia etsin netistä kampaamoita jotka sijaitsevat ihan ydinkeskustassa ja joista saisi samasta paikasta myös häämeikin. Useimmissa kampaamoissa kun on kesän morsiusajat ollut varattavissa jo pitkään.
Muutamaan kampaamoon lähetin varaustiedustelun, ja luojan kiitos yhdessä kampaamossa oli tilaa! Eli häämeikkini ja kampaukseni tehdään Salon Valossa joka sijaitseepi lähellä Tuomiokirkkoa, Yliopistonkadulla. Kampaamo on todella kätevällä paikalla, meidän hotellista on sinne lyhyt matka, ja kampaamosta taas on lyhyt matka suomenlinnan lautalle. Paikan valinnassa oli todella tärkeää sijainti, ja se että meikin ja kampauksen saa samasta paikasta. Kun juhlatilan avaimet luovutetaan tosiaan vasta hääpäivän aamuna, niin siinä jää pari tuntia aikaa laittaa juhlatila nätiksi ennen kuin saa sujahtaa maailman ihanimpaan hääpukuun <3 Aikamoinen kiire siinä tulee ja jokainen minuutti on tärkeä, mutta en voisi kuvitellakkaan etten olisi itse mukana laittamassa juhlatilaa nätiksi.


Häämeikiksi ajattelin jotain ylläolevan tyyppistä. Kevyt smokey eye ja vähän hopeaa, kun sitä löytyy hääpuvustakin. Huuliin vain tuommoinen kevyt sävy kun silmämeikki on niin vahva ja näyttävä itsessään. Ensi kuussa onkin sitten aika varattuna häämeikin suunnitteluun! :)


Hääkampauksesta toivon taas ylläolevan näköistä. Mukava ilmava nuttura jossa on vähän kiharaa. Tuo näyttää hyvältä keskimittaisen hunnun kanssa, ja vihkitilaisuuden jälkeen hunnun tilalle voi laittaa hiuskorun jos siltä tuntuu.


Tuollainen hiuskoru olisi kotona valmiina hommattuna, en vain oikein vielä ole varma että onko se hiukan liian iso vai ei. Jos se olisi vähän pienempi ja kevyempi, niin se ei vetäisi nutturaa löysälle vaikka humppaisi kuinka myöhään. Ehkäpä täytyy siis jatkaa vielä korun metsästystä.
Työn alla on myös löytää keskustasta joku oikein hyvä ompelimo, jossa hääpukuni voitaisiin pienentää koosta 36 kokoon 34 ja helmasta pitäisi saada myös pätkästyä kymmenisen senttiä veks. Löysin netistä suosituksia Pukupalvelu Festarista joka löytyisi sopivasti fredalta. Hääpukuliike josta ostin hääpukuni tekee myös jonkinlaisia korjausompeluita, mutta hintaa tiedusteltaessa ei osattu antaa mitään arviota, joka tuntui vähän kummalliselta.

Muisk! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti