tiistai 26. tammikuuta 2016

Ruokaa ja juomaa

Hips!

Ollaan saatu alustava menu meidän häihin! Ja se on ihan HUIKEA!! Siinä on juuri niitä ruokia mitä toivottiinkin ja just sen verran eri vaihtoehtoja mitä haluttiin. Ihanaa! Ruoka meille tulee siis tosiaan meidän työpaikalta eli BW-Restaurantsilta, ja makumaailmassa haluttiin mennä Boulevard Socialiin. Eli välimeren mauilla mennään. Lihaa meille ei ihan hirveästi tule, kun kummatkin meistä välttelee punaista lihaa. Meille tulee ihania kasvisjuttuja, mereneläviä, ankanmaksaa ja pääruokana meillä on lammasta. Oi että, miten sitä voikin olla ruuasta näin fiiliksissä! Tätä se kokki miehenä teettää. Täydellistä tässä on vielä se, että tietää 100% varmuudella että kaikki ruoka tulee olemaan maukasta, freshiä ja upeaa. Tällä cateringillä ei voi mennä metsään!



Häidemme juomat tosiaan hankimme itse. Se oli alunperinkin ideana, kun juhlapaikkaa etsittiin. Ja hääjuomat on nyt myös tilattu. Ne tosiaan haetaan Tallinnasta vasta kesäkuun lopulla. Aika vaikeaa on arvioida kuinka paljon vieraat tulevat alkoholia juomaan. Menee ehkä vähän överiksi, mutta ollaan laskettu suunnilleen sillein että jokaiselle alkoholia nauttivalle vieraalle on neljä siideriä ja neljä olutta iltajuomisiksi. Ja ruuan kanssa pari lasia valkoviiniä sekä punaviiniä. Sekä tietysti kahvin kanssa avec. Ja vielä alkumalja. Hoplaa. Noh, eipä ainakaan juoma lopu kesken! Alkoholittomaksi versioksi tulee alkoholiton valkoviini, Liptonin sitruuna jäätee (tölkissä) sekä Dr.Pepper (tölkissä sekin). Samalla juomien hakureissulla on tarkoitus ostaa laivalta häihin karkkibuffetin tarjonnat. Suunnitelmissa olisi laittaa tarjolle kuutta eri karkkilaatua sekä kiulullinen poppiksia.


Ja hääkakku meille tosiaan tulikin Teemu&Markus Patisserieltä. Simon hommana on vielä hoitaa kakunsuunnittelu tapaaminen ja kakun maistelu. Slurps.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti