keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Hommat tikissä

Kuukausi on taas vierähtänyt jotenkin ihan hujauksessa, ja hirveästi on saatu hääjuttuja hoidettua. Aloitetaan vaikkapa koemeikistä. Kävin Salon Valossa pikaisessa koemeikissä, ja ennen liikkeeseen menoa jännäsin hirveästi että minkäköhänlainen meikin ja kampauksen tekijä on. Daami joka nämä tekee, paljastui oikein mukavaksi kimalteesta tykkääväksi neidoksi. Ainakin lyhyen tapaamisen aikana tunnuimme pääsevän samalle aaltopituudelle ja hän teki meikistä just sellaisen mitä olin haaveillutkin! Sain valittavaksi monesta eri sävyvaihtoehdosta luomivärit mitkä natsasi kivasti yhteen. Stressitaso laski ihan huimasti tapaamisen jälkeen :) Kotona vaan kun yritin ottaa kaasoille kuvaa meikistä, huomasin ettei se oikein näkynyt hyvällä tavalla kuvissa. Tästä syystä tehdään meikistä hiukka vahvempi. Eli koemeikki ajoi asiansa oikein mallikkaasti. Talsi on häpi!

Sitten isompaa asiaa, lähetettiin meidän hääkutsut! Tähän mennessä pitäisi kaikille vieraille Kanadaa myöten olla tipahtanut kutsut postilaatikosta kotiin. Kävi vain hiukka hassusti, meillä loppui kutsut kesken. Olin kyllä tilannut niitä viisi kappaletta ylimääräisiä (joo, aika vähän :D) mutta vieraslistamme paisui viime hetkillä. Tarkoitushan oli kutsua vieraita sellainen 80, mutta lopullinen kutsuttujen määrä olikin 93. Hoplaa. Kutsu ongelma hoitui kätevästi, löysin Suomalaisesta kirjakaupasta tosi söpöjä kutsuja jotka sopii meidän häiden värisävyihin ja niitä sitten tuunasin vähän liimapyssyllä ja rusetilla. Mutta ilmeisesti on ihmisiä, jotka olettivat saavansa kutsun meidän häihin mutteivat sitten saaneetkaan. On vaikeaa vetää raja, että ketä sitä kutsuu ja ketä ei. Ajateltiin asia niin, että tahdotaan meidän häihin mahdollisimman paljon ystäviä ja meille tärkeitä ja läheisiä ihmisiä. Eli jotkut sukulaiset joita ei olla nähty aikoihin ja jotka eivät ole pitäneet mitään yhteyttä, jäivät ilman kutsua. Ja hyvä niin, se on kummiskin meille todella tärkeä päivä eikä vain mikään sukujuhla.


Tuollaiset tuli varakutsuista, länttäsin liimapyssyn avustuksella tuon vaalean liilan rusetin kutsun nurkkaan kiinni. Ja siis tämä liimapyssy. Ihan mieletön vehje! Mä oon aivan hurahtanut käyttämään sitä nyt joka paikkaan. Fiksasin meidän kukkamaljakot sen avustuksella, liimasin eri liilan sävyisiä satiini ja sifonki nauhoja maljakon ympärille ja sidoin sen söpölle rusetille.


Ja sitten fiksasin myös meidän pöytänumeroita liimapyssyn avustuksella. Lisäsin nurkkaan söpön pienen valkoisen satiinirusetin. Mä oon siis selkeesti myös hurahtanut nyt rusetteihin :D


Löysin Love me do messuilta washiteippiä joka sopi täydellisesti meidän väreihin, mutta jätin sen ostamatta. Se jäi sen verran harmittamaan että tilasin sitä teippitarhalta rullan kotiin. Sävy on laventeli ja se kimaltaa, eli harakka on taas vauhdissa. Teipin pitäisi lähipäivinä tipahtaa postiluukusta. Sitä ajattelin laittaa meidän lasisten kynttiläkuppien kylkeen ja liimata siihen teipin päälle tällä ihanalla liimapyssyllä pieni valkoinen rusetti. Taas rusetteja. Tai ehkä jätetään se rusetti vielä harkintaan. Ja nämä kynttiläkupit tulee tosiaan jokaiselle ikkunalle.

Ja nyt onkin enään neljä kuukautta häihin! Ja meillä on vielä kirsikkana päällä muutto tällä viikolla ettei tekeminen vain loppuisi kesken. Se onkin kiva kaikki hääroinat roudata uuteen asuntoon. Eihän niitäkään ole kertynyt kuin neljä lihalaatikollista tähän mennessä :D 2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Olisitko halunnut/ehtinyt osallistua juhla-aiheiseen kyselyyni? Teen opinnäytetyötäni liittyen tapahtumien visuaaliseen tuotantoon ja minusta olisi upeaa, jos sinulla olisi halua ja aikaa vastata kyselyyni! Kyselyni käsittelee juhlia ja niiden ulkonäköä. Kysely löytyy alla olevasta linkistä. Kiitos paljon jo etukäteen! 
  https://docs.google.com/forms/d/1rOWC5ZMUcHgsv9aa_8DWJ71Di6UMQVSzHXi34p7ubxo/edit?usp=drive_web

  Terkuin, Marjo/Elämäni päivä
  http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/

  VastaaPoista