keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Heleäksi ennen hääpäivää

Hip!

Kävin tänään hankkimassa vähän apuvoimia kaunistautumiseen hotellille häitä edeltäväksi illaksi. Hotelliksi valittiin tosiaan Klaus K ja huoneeksi valikoitui Envy. Huone on mukavan kokoinen, 35 neliötä. Tarkoituksena on viettää häitä edeltävä ilta kaasojen kanssa hotellilla kaunistautuen ja rentoutuen. Vähän kylpyjä, kasvonaamioita, kynsien laittoa, viiniä ja sushia. Zen moodi päälle.


Laitoin erikoispyynnön hotellille kylpyammeesta ja meille luvattiin järjestää sellainen Envy huone jossa on kylpyamme. Rakastan kylpyjä, olisi ihanaa jos kotonakin olisi kylpyamme mutta eipä ole joten tästä pitää ottaa kaikki riemu irti. Kävin ostoksilla Lushissa ja mukaan tarttui ihania juttuja! Itselleni ostin Rose Bombshell kylpypommin, joka kuohuu liuetessaan veteen ja värjää veden vaaleanpunaiseksi ja ruusun tuoksuiseksi. Ja sitten vielä kun pallo on kokonaan liuennut niin siitä vapautuu veteen oikeita ruusunterälehtiä! Täydellinen morsiuskylpy <3 Kaasoille ostin laventelin tuoksuisen "kylpyvaahdon", eli siis köntin laventelin väristä kylpymassaa joka murskataan veteen. Massa liukenee veteen ja siitä tulee paljon vaahtoa ja vesi värjäytyy laventelin väriseksi ja tuoksuiseksi. Sopii siis täydellisesti myös meidän häiden väriin!


Lushin jälkeen hiippailin Kicksiin hakemaan itselleni kasvohoitotötterön. Kasvohoitona toimii Glamglow youth mud mask, jonka pitäisi olla aika tujua tavaraa. Ikinä en ole tuota kyseistä tuotetta käyttänyt, kovasti vain kuullut ja lukenut kehuja töhnästä. Tuote lupaa kolme päivää kestävän hehkun ja melkein kuun taivaalta. Mielenkiinnolla jään odottamaan lunastaako tuote lupaukset. Kun tuo mönjä on niin tujua tavaraa niin täytyy tehdä jonkinsortin testi pienelle iho alueelle ennen häitä, ettei vaan käy niin että hääpäivän aamuna on nassu punainen kuin paloauto. Siinähän sitä sitten oltaisiin. Hankin myös vihdoin ja viimein pitkän etsimisen jälkeen huulipunan häihin. Merkkinä toimii Make Up Store ja sävynä Redwood. Huulipunassa on  kivan vaalea sävy kun silmämeikistä tulee vahva.


Yönaamiona toimiikin sitten mun ihan ykkös luotto tuote, Biothermin Night Spa. Mieletön tuote ihan  päivittäisessäkin käytössä. Kun voidetta laittaa vaan enemmän lärviin niin siitä tulee naamio. Kyllä pitäisi näillä tököteillä herätä hääpäivään hehkeänä!


Sitten vielä läjäpäittäin sushia ja hyvää Rieslingiä ja avot, täydellinen viimeinen ilta ennen hääpäivää on valmis!

Jännää!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti