sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Häähäslinkiä

Hip!

Kun järjestää 80-90 hengen häitä niin oli jo ihme kun ei minkäänlaisia takapakkeja ollut tähän mennessä tullut. Nyt kävi sitten niin että Simolla oli tullut hääkuvaajan kanssa jonkinsortin väärinymmärrys ja meiltä puuttui hetken ajan kokonaan kuvaaja. Otin sitten ohjat omiin käsiini ja metsästin meille uuden kuvaajan. Nyt meidän hääpotretit tulee ottamaan Tomas Whiteout Espoosta. Netissä on sellainen kätsä palvelu (valokuvaajat.fi) johon syötetään toivottu päivämäärä ja kuvauksen kesto ja erinäiset valokuvaajat voivat jättää tarjouksia kuvauksesta. Ja tätä kautta kuvaajamme sitten löytyi. Saimme todella hyvän tarjouksen! Herra puhuu vain englantia mutta meille se ei ole mikään ongelma. Aikataulu kuvauksen suhteen pysyy edelleen samana eli heti vihkimisen jälkeen käydään ottamassa max tunnin ajan rannassa hääpotretteja jonka jälkeen siirrytään sitten Simon kanssa hääpaikalle. Meidän kuvauksen aikana on tarkoitus kuvata vieraat ammattilaiskameralla rannalla juhlapaikan edessä, näin vieraillakin on häppeninkiä sillä aikaa kun me hypitään pitkin rantakallioita kuvaajan kera. Jotkut ottaa hääpotretit täydessä tällingissä jo ennen häitä, mutta en itse näe siinä kyllä mitään järkeä. Haluan säästää hääpuvun ja koko morsiushelahoidon siihen hetkeen kun kävelen käytävää pitkin alttarille. Sviik! Ja se hetki on jo ihan kohta!!


Kummallekin kaasolle on löytynyt nyt mekko, ja täytyy kyllä sanoa että piru vie, on mulla kyllä kuumimmat kaasot ikinä! Kaasojen puvun väriksi valikoitui nyt sininen, kun toinen kaasoista sattui löytämään aivan upean pitkän sinisen puvun jostain pikku putiikista joka kiikuttaa itse mekkonsa Suomeen Pariisista tai jostain. Tällä värimaailmalla lähdettiin sitten metsästämään toiselle kaasolle pukua. Ja se löytyi sitten Zazabellan valikoimasta. Väri on sama sininen, mutta pituudeltaan mekko on lyhyt joka istui tälle tyllerölle kuin nenä päähän. Tämä neiti pitää mekkonsa salassa mieheltään joka on siis myös Simon bestman. Itku tuli jo silmään liikkeessä kun kaasoni oli niin nätti ja mietin että kuinka hänen herransa tulee ihastumaan tähän ilmestykseen hääpäivänämme. Tulee siis erittäin rakkauden täytteinen päivä! Ja huomattiin tuossa että kappas kettua, ollaan kaasojen kanssa kaikki melkein samanpituisia ja kaikilla on vaalea tukka. Blondien armeija siis! Kaasojen ja kummankin äidin lahjat on nyt valmiina, mutta ei niistä sen enempää että pysyy yllätyksenä :)


Hääkukkiin tuli nyt myös muutoksia kun kaasojen puvut ovatkin siniset. Ranteisiin tulevien kukkakorujen väri vaihtui valkoiseen kun se oli aiemmin laventelin sävyinen. Nyt ne sopii paremmin 
mekon sävyn kanssa. Tarkoituksena oli käydä häitä edeltävänä iltana keräämässä Suomenlinnasta pöytäkukiksi jasmiininkukkia, mutta tultiin siihen tulokseen äidin kanssa että unohdetaan puskissa loikkiminen ja tilataan pöytäkukat suoraan kukkakaupasta. Kävin toisen kaasoni kanssa pari päivää sitten tilaamassa kukat, ja pöytäkukaksi valikoitui vaniljan/hempeän persikan värinen neilikka. Samalla otin kukille toimituksen kampaamoon jossa meidät tuunataan hääpäivän aamuna niin ei tarvitse kukkia sitten kenenkään käydä mistään erikseen hakemassa :) Karkkibuffetin karkitkin tupsahti postista, tilasin Urjalan makeistukusta 13 kiloa karkkia! Nami. Käytiin myös jättämässä kirkkoherranvirastossa pyyntö avioliiton esteiden tutkinnasta eli sekin homma on pois päiväjärjestyksestä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti