tiistai 17. toukokuuta 2016

Polttareiden pohdintaa

Heipsan!

Tässä kun alkaa kesäkuu pikku hiljaa lähestymään niin alkaa jännittämään entistä enemmän omat polttarit! Jännittää että milloin ne on, ketä siellä on ja mitä mun pään menoksi on oikein keksitty.
Toinen kaasoni kyseli aikaa sitten että mitä haluaisin ja mitä en missään nimessä toivo olevan polttareissa. Ihan huimaa olisi saada vähän vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Esim jonnekkin 
ralliradalle olisi aivan mahtavaa päästä jonkun oikean kuskin kyytiin joka kaahaisi tuhatta ja sataa äärettömän päheällä autolla (itse varmaan ajaisin suoraan pöpelikköön), moottorit murisisi ja kumia palaisi. Lentokoneesta loikkaaminenkin olisi aika siistiä mutta kovin kallista. Benjihypyn olen jo Kaivopuistossa muutama kesä sitten hypännyt niin se ei vältsi niin erikoiselta enään tuntuisi. Tai no jaa. Mieli voisi muuttua sitten kun tornista pitäisi hypätä alas (viimeksi työnnettiin alas). Sanoin myös että mut saa pukea niin kuin haluaa, niin kauan kunhan päälle ei tule mitään kokovartalo oravapukua tai vastaava, niin on vapaat kädet. Hyvää ruokaa, musiikkia ja viiniä. Ehkä joku kaappauskin voisi olla ihan hauska. Tai burleski tanssitunti, vähän bauntzikawawwauu.Ehdottomia nounouita on johonkin veteen laittaminen. Pelkään yli kaiken Suomen kamalia sameita vesiä, vesikasveja, kiviä, kaloja ja koko helahoitoa joka on pinnan alla. Jonkun mielestä joku suppailu voisi olla hauskaa, mutta ehei, ei mun mielestä. Ehkä jossain kaukana jossa on ihanaa kirkkaan sinistä vettä. Ja metri vettä :D Ja toinen ehdoton ei on strippari. Yäk. Ei ikinä. 

Mahtavaa onkin kun ei yhtään tiedä mitä odottaa ja milloin tulee lähtö! Oli polttareissa mitä hyvänsä ja oli ne milloin hyvänsä niin niistä tulee aivan varmasti ihan huippu upeat. Niitä odotellessa ja rapun kolahduksia säikkyessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti