torstai 9. kesäkuuta 2016

Kuukauden päästä mennään!

Heissan!

Enään tasan kuukausi niin on meidän häät! Super jännää! Vielä ei ole mikään suurempi häästressi tai paniikki iskenyt, sitä siis odotellessa kun se jostain varmasti kohta alkaa hiipimään. Käytiin Simon kanssa eilen ostamassa meidän sormukset, ja sormuksiksi meille valikoitui Kalevala sormukset. Alusta saakka olen ollut sitä mieltä että timanttia ei mulle sormukseen tule, ne on ihan yliarvostettuja. Ja keltakulta on ehdoton nounou. Sormukset meillä on siis hopeaa, ja omassa sormuksessani on kivenä kaunis topaasi. Koko Kaleva sormus oli Simon idea, ja ihan täydellinen idea olikin. Vähän erillaista kuin muilla, ei tahdottu mitään perinteistä settiä jotka kaikilla sormessa killuu vaan selkeästi jotain muuta. Sormukset jätettiin liikkeeseen kaiverrettavaksi ja viikon päästä ne saapi käydä noutamassa. Kaiverruksetkin on meillä hieman erikoiset. Talsivaara style!


Hääkakku tosiaan meillä tulee Teemu & Markus Patisseriesta, ja saatiin eilen koekakku maistettavaksi. Ihan huippu hyvää, kuohkeaa ja ihanan raikasta, pohja ei kakussa vain mua oikein miellyttänyt niin siitä tehdään vähän ohuempi. Kakku on tarkoitus hakea häitä edeltävänä päivänä ja viedä se muiden häätavaroiden kanssa juhlapaikalle odottamaan. Kakkukoristekin tipahti vihdoin ja viimein postiluukusta ja tällä kertaa jopa ehjänä! Jee!


Hääpukuni on tällä hetkellä ompelijalla pienennettävänä ja maanantaina se olisi tarkoitus hakea kotiin. Vähän jännittää millainen siitä tulee, kun olen niin tatti että helma on sovituksessa ollut kokoajan aivan rytyssä eikä siitä ole oikein kunnolla nähnyt että miten kangas tulee laskeutumaan. Helmasta lähtee nimittäin ainakin 15cm pituutta pois ja yläosasta sisäänpäin otetaan 10cm. Ja huntu jota metsästin ympäri Suomea menikin nyt vaihtoon, huomasin että huntu oli aivan eri sävyä kuin puku ja ne näyttivät yhdessä todella vinksahtaneelta. Onneksi sain hunnun myytyä Facebookin hääkirpputorilla ja uuden löysin ompelijalta. Pieni hermoromahdus ehkä sattui kun värivirheen bongasin, mutta nyt kaikki on taas tikissä. Häihin ilmoittautumispäiväkin meni jo, ja vieraita on näillä näkymin tulossa 65. Eli juuri sellainen määrä mitä alunperin suunniteltiinkin. Pöytämuodotkin on tilattu jo Suomenlinnan tilaihmisiltä, paikkakortit on kirjoitettu valmiiksi, menukortit on tulostettu  ja istumajärjestys tehty, nyt vaan sitten jäädään odottelemaan niitä polttareita!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti