torstai 23. kesäkuuta 2016

Polttarit!!

Jee, mulla oli mun upeimmista upeimmat polttarit!! Äsken vain havahduin että siitähän on jo melkein kaksi viikkoa! Polttarit tosiaan tytöt oli järjestäneet sopivasti samalle päivälle kuin Simollakin oli, aivan täydellinen idea! Simo haettiin lauantaiaamuna suoraan sängystä kello 08. Aloitin sitten poikien lähdettyä kaikessa rauhassa tiskailemaan kunnes ovikello soi ja avasin oven pinkit tiskihanskat kädessä laumalle armeijapukuisia tyttöjä (ja yhdelle herralle). Hetki meni sisäistää että mitäs hittoa tässä oikein nyt tapahtuu! Tiskailut ja Oltsun aamupuuron keittämiset jäikin sitten siihen, sain 30min aikaa valmistautua ja pakata käsketyt tavarat mukaan ja pukeutua armeija-asuun sekä karvahattuun. Puhelimestani jouduin myös luopumaan (täydellinen idea).Matkalla ensimmäiseen kohteeseen sain tehtäväksi keksiä meille marssihuudon jota sitten yhdessä kailotettiin pitkin Fredaa marssiessamme eteenpäin. Vähän vielä olin pihalla että onko mulla oikeesti nyt polttarit! Ensimmäiseksi kohteeksi paljastui Osuva Range & Training, eli pääsin ampumaan! Ensin meille pidettiin info siitä miten radalla kuuluu käyttäytyä ja pikkaisen alkoi siinä vaiheessa jännittämään (myöhemmin päivälla jännitys sai kyllä ihan uuden ulottuvuuden). Ensin vuorossa oli jonkin sortin pieni pistooli jota kokeiltiin, ja en yllättäen osunut yhtään mihinkään. Sitten aloinkin saada kokeiltavaksi erillaisia aseita, oli pikkasen eri meininki niissä kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa. Kauhein oli 9 millinen jota poliisit käyttää, sillä kun ampui niin ihan pelotti kun se oli niin kamala. Sain myös kokeilla sellaista pienen pientä Bond asetta, ikivanhaa revolveria pyörivällä pesällä ja viimeisenä jonkinlaista armeijan käyttämään hirveän kokoista vehjettä jossa oli lasertähtäimet sun muut vempaimet. Tämän viimeisen kanssa jokaisen laukauksen aikana piti sanoa vanhan ex poikaystävän nimi ja näin jättää ne menneisyyteen tai jotain sinne päin.
Tämän jälkeen sain osoitteen johon suunnistimme, ja talon edessä avaimen. Oven takaa löytyi aivan ihana asunto jonka tytöt olivat laittaneet niin nätiksi! Nautimme ihanan lounaan asunnolla ja nautiskelimme hieman kuplivaa, ja sain tehtäväksi kirjoittaa Simolle rakkausrunon. Tämän jälkeen sain runosta palkintona aivan ihanan keijuasun! Oli siivet, peruukit ja kaikki mahdolliset keijuvehkeet. Tytöt sekä herra laittovat päähänsä kaasoni tekemät aivan ihanat mustikanvarvuista tehdyt seppeleet, pieni menninkäisarmeijani. Hyppäsimme 3 ratikkaan jossa keräsimme paljon katseita, varsinkin tämä oma kirkkaan vihreä keijupukuni ja ihmiset ottivat kuvia. Oli ihanaa saada niin monelle hymynaamalle tällä asulla :)

Kävelimme Kompassitorille ja sitten kyllä hymy hyytyi. Paikalle oli nimittäin hankittu jonkin sortin epäilyttävän näköinen herra jonka tarkoituksena oli sytyttää mut tuleen! Ei siinä, puhelimesta soimaan This girl is on fire biisi, keijuasu veks ja päälle märkäpuku. Nyt selvisi mihin bikineita tarvittiin. Märkäpuvun päälle kiskoin vielä kuusi kerrosta läpimärkiä college vaatteita jotka haisivat aivan bensiiniltä. Herra alkoi hieromaan naamaani jotain todella epäilyttävää töhnää, ja tässä vaiheessa ajattelin että tämän on pakko olla vitsi, eihän mua nyt tuleen voida sytyttää keskellä Ullanlinnaa. Kokoajan odotin että olisi tullut käsky juosta karkuun, mutta ehei sitä ei tosiaan tullut. Mentiin ihan meren viereen jossa tämä herra antoi ohjeet mitä tehdä sillon kun olen tulessa, ja alkoi valelemaan selkäpuolelle bensiiniä ja tuikkasi mut tuleen ja käski juosta ympyrää perässään. Oi vitsit toi oli kyllä niin KAMALAA kun oli kova tuuli ja se sai liekit oikein pyörimään ympärilläni ja sivusilmällä koko ajan näin lieskat ja palanut karva haisi. Juostiin siinä sitten ympyrää ja tämä ukkeli käski juosta vielä yhden kierroksen mihin kiljuin hänelle takaisin että "en muuten v*tussa juokse!" Mutta juoksin sitten kummiskin jonka jälkeen herra käski "hypätä jorpakkoon". Joopa joo, eipä toteutunut tämä mun vaatimus "ei missään nimessä mihinkään veteen". Toisaalta se mereen hyppääminen oli kyllä paras kohta koko aktiviteetissa kun tuli sammui. Tai no meressä hattuni paloi edelleen mutta sitten kun sekin oli sammunut niin oli kyllä niin voittajafiilis!! Uiminen oli vain pirun hankalaa nämä kaikki vaatteet päällä, saati sitten portaiden kiipeäminen ylös johon tuntui menevän ikuisuus. Näytin ihan merihirviöltä. Hirveä määrä turisteja kameroineen oli kerääntynyt seuraamaan tätä ah niin ihanaa tapahtumaa. Palkinnoksi sain sitten kuohuvaa joka todellakin tuli tuon suorituksen jälkeen tarpeeseen. Jessus sentään ollaan kyllä sekopäistä porukkaa. Siitä sitten hurautettiin taksilla takaisin asunnolle ja pääsin kuumaan suihkuun.

Seuraava etappimeillä olikin Burleski tanssitunti HiMo Clubilla. Harjoiteltiin hieman satiinihanskojen riisumista viekoittelevasti ja hytkyttiin. Tuossa vaiheessa alkoi vain jo kordinaatiokyky olla hieman hakusessa ja jalka eksyi vähän sinne sun tänne. Oli kivaa saada koko ryhmän kera saada vähän vatkata ja sheikata. Matkaa jatkettiin tunnin jälkeen Löylyyn drinksuille, harmi vain että siellä ei ollut töissä ketään baarimikkoa joka olisi osannut tehdä kunnon cocktailit meille.
 

Matkaa jatkettiin takaisin asunnolle jossa laittauduttiin iltaa varten ja siemailtiin shampanjaa. Tähän mennessä kaikki mun oletukset polttareiden varalle oli jo ylitetty ja lujaa! Hypättiin tilataksiin ja hurautettiin Viiskulman nurkille El Reyhin syömään, aivan nappisuoritus tämäkin! Ravintola sattuu olemaan yksi mun ja Simon lemppareista nimittäin! Syötiin maistelumenut ja nautiskeltiin drinksuja, ruoka ja drinkit oli ihan super hyviä ja seura mitä parhainta!


Iltaa jatkettiin Apolloon jossa tanssahtelimme pilkkuun saakka. Matkalla takaisin kämpille suoritinkin lisää tehtäviä, yhden Tempon edessä josta sattui sopivasti löytymään muutama meidän henksustakin. Haasteena oli tehdä ihmispyramidi ja sehän meni ihan nappiin! Tämän jälkeen sain haasteen johtaa letkajenkkaa mutta siinä suoritus alkoikin olla jo vähän surkea, mutta erittäin tyylikäs. Seistiin jonossa ja yritettiin muistaa letkajenkan sanoja ja viskottiin jalkojamme puolelta toiselle :) Jatkoimme matkaa asunnolle ja sain vielä haasteeksi "kiillottaa Audia" ja tanssia tankotanssin lyhtypylvään kanssa. Kaikki onnistui ja suoritettiin vaikka toteutus aamu viideltä alkoi olemaan jo aika mielenkiintoisen sorttista. Paras tehtävistä oli ehkä se kun jouduin vielä kysymään tietä siansaksaksi. Joku ohi kulkeva mies hyppäsi täysillä mukaan mun "uu slubuu da slabidii" siansaksaan ja hölötettiin ja käkätettiin itsemme kuoliaaksi siinä hetki ja jatkettiin matkaa. Matkan varrella vielä Bulevardilla heittelin ohikulkevien ihmisten päälle keijupölyä (värikkäitä pikkuperhosia). Aamu kun koitti niin jalkapohjat olivat rakkuloilla ja yhdellä neidillä taisi murtua varvaskin illan aikana. Aamupäivällä menimme vielä meidän polttariporukan ja Simon polttariporukan kanssa yhdessä Primulaan brunssille parantelemaan itseämme.Nämä polttarit oli kaikkea ja vielä paljon muutakin mitä ikinä olisin voinut toivoa tai odottaa! Täytyy ihmisen olla onnellinen kun on näin huipputyyppejä ympärillä järkkäämässä näin ihania hetkiä! Ja mun kaksi kaasoa Jenna & Kaisa, ne on niin mielettömiä mimmejä että ihan hiljaiseksi vetää <3 Toivottavasti moni muukin saa yhtä onnistuneet ja ihanat polttarit kuin mulla oli. Talsi kiittää ja kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti